Kernwaarden

Welbevinden: Wij zijn een veilige school voor alle leerlingen, wij gaan respectvol met elkaar om.

Betrokkenheid: Wij bieden thematisch, uitdagend onderwijs, wat aansluit bij wat de samenleving vraagt.

Kwaliteit: Wij streven er naar alle mogelijkheden en talenten van onze kinderen te benutten en het maximale uit ieder kind te halen.

Samen leren, samen spelen; Onze school vindt het belangrijk dat leerlingen van verschillende leeftijden en verschillende niveaus met elkaar samenwerken en samen kunnen spelen.

Duidelijkheid en structuur: door het werken op een leerdoel gerichte manier met een eigen device hebben leerlingen inzicht in hun eigen leerproces. De school is zo georganiseerd dat iedere leerling weet waar het aan toe is en wat het kan verwachten.

Wanneer hebben wij onze belofte ingelost:
Wanneer wij zien dat:

1. Kinderen met plezier naar school gaan.
  2. Kinderen zich breed ontplooien.
  3. Ouders actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun kind(eren).
  4. Hoge resultaten behalen. (CITO >LG)